Sastāvdaļas
-
Tumšais rums50 ml
-
Svaigi spiesta citronu sula25 ml
-
Cukura sīrups10 ml
-
Svaigi spiesta apelsīnu sula25 ml
-
Olas baltums vai aizstājējs10 ml
-
Biters Angostura1 piliens
-
Apelsīna miziņadekoram
-
Leduspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Šeikerī lej sastāvdaļas un nedaudz pašeiko bez ledus.
Tad pievieno ledu un sašeiko apmēram 15 sekundes, līdz kārtīgi atdzisis.
Visu pārlej rocks (viskija) glāzē uz ledus.
Dekorē ar apelsīna miziņu, ar kuru arī apsmērē glāzes malas.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.