Sastāvdaļas
Karstvīns
-
Malbec vai Zinfandel sarkanvīns750 ml
-
Kanēļa standziņa2 gab.
-
Krustnagliņas4 gab.
-
Svaigi rīvēts muskatrieksts1 Tējkarotes
-
Mandarīns miziņām1 gabali
-
Anīsa zvaigznīte1 gab.
-
Svaigs ingvers1 šķēlīte (-s)
-
Medus2 Ēdamkarote
Pasniegšanai
-
Tumšās rozīnespēc garšas
-
Mandelespēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Īsta Ziemassvētku klasika.
Katliņā uzkarsē visas sastāvdaļas, bet neuzvāri. Ļauj ievilkties zem vāka.
Pirms pasniegšanas nokās. Papildini ar tumšajām rozīnēm un mandelēm un pasniedz.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize