Šašlika pasta
-
Gatavošana 25min
-
Viegli

Sastāvdaļas
-
Šašliks600 g
-
Sarkanais sīpols1 gab.
-
Pasta500 g
-
Olīveļļa50 ml
-
Sālspēc garšas
-
Zaļie zirnīši2 sauja (-s)
-
Jāņu siers300 g
-
Sidrs1 glāze (-s)
-
Tomātu pasta520 g
-
Baziliks3 bunte (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Šašlika pasta
Sīpolu sagriez smalkos kubiņos.
Uz pannas apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi, pievieno sāli pēc garšas.
Sagriez iepriekš izceptu šašliku un sieru lielos kubos.
Gaļu pievieno sīpoliem un pielej sidru.
Paralēli novāri pastu pēc instrukcijas.
Gaļai pievieno tomātu pastu.
Mērcei pievieno zaļos zirnīšu un jāņu sieru, pastu.
Dekorē ar baziliku.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.