Sastāvdaļas
-
Trusis1.5 kg
-
Vīnogu kauliņu eļļa30 ml
-
Tomātu mērce Selection by Rimi500 ml
-
Vistas buljons500 ml
-
Seleriju kāti200 g
-
Burkāni400 g
-
Kartupeļi400 g
-
Zaļie zirnīši200 g
-
Saldais krējums200 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sadali truša gaļu mazākos gabalos, ar visiem kauliem.
Apcep sakarsētā cepeša katlā vīnogu kauliņu eļļā, līdz gaļa viegli apbrūnē.
Pievieno vidēja lieluma gabalos sagrieztus seleriju un burkānus.
Sautē maisot dažas minūtes, tad pievieno tomātu mērci un buljonu.