Siltā tortilja ar malto gaļu
-
Gatavošana 25min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
Paštaisītas tortiljas mīklai
-
Kviešu milti90 g
-
Cepamais pulveris0.5 tējk.
-
Ūdens50 ml
-
Eļļa0.5 tējk.
-
SālsPēc garšas
Tortiljas pildījumam
-
Sarkanais sīpols1 gabali
-
Kukurūza50 g
-
Ledus salāts0.25 gab.
-
Burkāns50 g
-
Jalapeno pipari Rimi Planet30 g
-
Mini plūmju tomāti Rimi30 g
-
GaršvielasPēc izvēles
Gaļas masai
-
Maltā gaļa rimi200 g
-
Grieļu jogurts Rimi1 ēdamk.
-
Kartupeļu garšviela Rimi Smart1 šķipsniņa (-s)
Mērcītei
-
Citrons0.5 gabali
-
Grieķu jogurts Rimi4 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Paštaisītai tortiljas mīklai
Sajauc miltus ar sāli un cepamo pulveri.
Sasildi ūdeni, pievieno eļļu.
Sajauc silto ūdeni ar miltiem un kārtīgi izmīci.
Mīklu sadali uz pusēm, ieliec maisiņā un atstāj siltumā uz 15 minūtēm.
Pa to laiku pagatavo gaļu:
kārtīgi to samaisi ar garšvielām un jogurtu un veido kebaba iesmus.