Spagetti ar boloņas mērci

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Burkāns
     1 gab.
  • Malta liellopu gaļa
     400 g
  • Tomātu pasta
     3 ēdamk.
  • Konservēti sasmalcināti tomāti
     390 g
  • Oregano
     1 tējk.
  • Timiāns
     0.5 tējk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Pipari
     0.5 tējk.
  • Spagetti makaroni
     500 g

Pasniegšanai

  • Parmas siers
      pēc garšas
  • Loki
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Spagetti ar boloņas mērci

Pannā uzkarsē eļļu un apcep smalki sagrieztu sīpolu līdz tas kļūst zeltaini brūns, pievieno caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku, smalki sagrieztu vai sarīvētu burkānu.
Visu apcep.
Pievieno malto gaļu un cep līdz tā ir apcepta.
Tad pievieno tomātu pastu, sasmalcinātus tomātus savā sulā un visas garšvielas.
Uzvāri, samazini uguni un uz lēnas uguns pasautē 5-10 minūtes, kamēr mērce sabiezē.
Makaronus izvāri pēc instrukcijas.
Pasniedz, makaronus pārlejot ar mērci un visu pārkaisot ar rīvētu parmas sieru un sakapātiem lociņiem.

Līdzīgas receptes

Biešu pasta

10min • Viegli

3 veidu pelmeņi

15min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).