Sparģeļi ar lasi un sezamu

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Sparģeļi ar lasi un sezamu
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Sparģeļi
     200 g
  • Sviests un eļļa cepšanai
     40 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Pipari
     1 šķipsniņa (-s)
  • Lasis
     250 g
  • Grauzdētas sezama sēklas
     30 g
  • Terijaki sezama mērce
     35 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sparģeļi ar lasi un sezamu

Sparģeļus nomizo un blanšē karstā ūdenī aptuveni 1–2 minūtes, lai tie paliek stingri.
Pārkaisi nedaudz sāls un piparu.
Sagriez lasi ļoti plānās šķēlēs, pārkaisi garšvielas un aptin ap sparģeli.
Cep uz karstas pannas sviestā un eļļā apmaisot, kamēr lasis gatavs.
Pasniedz ar grauzdētām sezama sēklām, terijaki mērci un zaļumiem.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Brusketas

15min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Lieldienu sendviči

40min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).