Sparģeļu un rikotas siera frittata

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Sparģeļu un rikotas siera frittata
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Nomizoti sparģeļi
     250 g
  • Sviests
     2 tējk.
  • Olas
     6 gab.
  • Rikotas siers
     100 g
  • Cietais siers (smalki rīvēts)
     30 g
  • Piens
     50 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepeškrāsni līdz ar pannu uzkarsē līdz 190 grādiem.
Pannā izkausē sviestu un pievieno sparģeļus, cep 2 minūtes.
Paralēli saputo olas ar rikotas sieru, pienu un cieto sieru.
Pievieno sāli un piparus.
Masu lej trauciņā un cep 10–15 minūtes atkarībā no izvēlētā trauka lieluma.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti