Steikdogs

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Steikdogs
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Rauga mīkla Mani Gardumi
     280 g
  • Olas dzeltenums
     1 gab.
  • Steika BBQ mērce
     120 ml
  • Kraukšķīgi salāti
     2 sauja (-s)
  • Marinēti gurķi
      2 gab.
  • Grilēta marinēta paprika
     1 gabali
  • Steiks Selection by Rimi (pēc izvēles)
     200 g
  • Olīveļļa
     20 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Steikdogs

No rauga mīklas izveido hotdoga maizīšu bulciņas, zem dvieļa uzraudzē 30 minūtes istabas temperatūrā.
Apsmērē ar olu dzeltenumu un cep 185 grādos 25 minūtes.
15 minūtes, pirms maizītes gatavas, sakarsē pannu un liec cept steiku, kas ierīvēts ar olīveļļu.

Cep 2–3 minūtes no katras puses.

Uzliec uz dēlīša un pārkaisi ar sāli un pipariem.
Uzreiz to negriez, ļauj 5 minūtes atpūsties.
Pārgriez maizītes, iesmērē mērci, pievieno salātus, papriku un marinēto gurķi.
Sagriez steiku plānās šķēlēs un pildi maizītēs.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).