Steiks ar sparģeļiem

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Steiks ar sparģeļiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Liellopa steiks
     200 g
  • Sparģeļi
      6 gab.

Piparu mērce

  • Tumšais alus
     100 ml
  • Melnie pipari
     20 g
  • Sojas mērce
     1 ēdamk.

Sparģeļu mērce

  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Srirača čili piparu mērce
     1 tējk.
  • Olīveļļa
     30 ml
  • Laima sula
     1 ēdamk.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Sezama sēklas (grauzdētas)
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Steiku ierīvē ar sviestu no abām pusēm un apcep uz pannas 3–5 minūtes no katras puses atkarībā no steika biezuma.

Ietin folijā un atpūtini 3 minūtes.

Pa to laiku nomizo sparģeļus un novāri sālsūdenī 3 minūtes.

Sparģeļu mērces sastāvdaļas liec blenderī un samal.

Pagatavo arī piparu mērci: tajā pašā pannā, kur cepi steiku, lej alu, sojas mērci un liec piparus, novāri pusi, tad pievieno steika sulu.

Pasniedz visu kopā ar tumšo vai lāgera tipa alu.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.