Steiks sinepju mērcē ar trifeļu kartupeļu biezeni

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti
Steiks sinepju mērcē ar trifeļu kartupeļu biezeni
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Steiks

  • Steiks (pēc izvēles)
     200 g
  • Gī sviests Rimi Planet
     1 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Pilngraudu Dižonas sinepes
     1 tējk.
  • Vusteršīras mērce
     1 tējk.
  • Saldais krējums
     100 ml

Biezenis

  • Kartupeļi
     200 g
  • Piens
     50 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Sviests ar trifelēm
     1 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Steiks sinepju mērcē ar trifeļu kartupeļu biezeni

Pagatavo biezeni: novāri kartupeļus, līdz tie mīksti, – 15–20 min, tad sastampā, pielej siltu pienu un saputo ar putojamo slotiņu, pievienojot trifeļu sviestu.
10 minūtes, pirms kartupeļi gatavi, pannā sakarsē sviestu un liec cepties steiku 2 minūtes no katras puses.
Turpat pannā pielej Vusteršīras mērci, pieliec sinepes un pievieno saldo krējumu.
Uz samazinātas uguns pasautē 2 minūtes.
Pasniedz siltu.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).