Tako ar liellopa gaļu

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Tako ar liellopa gaļu

Sastāvdaļas

  • Liellopa gaļa
     300 g
  • Olīveļļa ar rozmarīnu Selection by Rimi
     4 ēdamk.
  • Tako mērce I Love Eco
     230 g
  • Sarkanās pupiņas I Love Eco
     230 g
  • Kviešu tortiljas
     4 gabali
  • Skābais krējums
     100 g
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Laims
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakapā liellopa gaļu mazos gabaliņos. 

Uz pannas stipri uzkarsē 4 karotes olīveļļas un tajā apcep sakapāto gaļu, līdz tā kļūst brūna. 

Pievieno tako mērci un pupiņas un visu karsē 10 minūtes. 

Atsevišķā pannā uzsildi tortiljas, kuras pildi ar iepriekš sagatavoto liellopa gaļas maisījumu. 

Pasniedz ar skābo krējumu, koriandru un laima šķēlīti.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Svētku gaļas pīrāgs

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Steiks ar dateļu mērci

30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes