Tako ar liellopa gaļu

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Tako ar liellopa gaļu

Sastāvdaļas

  • Liellopa gaļa
     300 g
  • Olīveļļa ar rozmarīnu Selection by Rimi
     4 ēdamk.
  • Tako mērce I Love Eco
     230 g
  • Sarkanās pupiņas I Love Eco
     230 g
  • Kviešu tortiljas
     4 gabali
  • Skābais krējums
     100 g
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Laims
     1 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakapā liellopa gaļu mazos gabaliņos. 

Uz pannas stipri uzkarsē 4 karotes olīveļļas un tajā apcep sakapāto gaļu, līdz tā kļūst brūna. 

Pievieno tako mērci un pupiņas un visu karsē 10 minūtes. 

Atsevišķā pannā uzsildi tortiljas, kuras pildi ar iepriekš sagatavoto liellopa gaļas maisījumu. 

Pasniedz ar skābo krējumu, koriandru un laima šķēlīti.

Līdzīgas receptes

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti