Tako ar liellopa gaļu

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Tako ar liellopa gaļu

Sastāvdaļas

  • Liellopa gaļa
     300 g
  • Olīveļļa ar rozmarīnu Selection by Rimi
     4 ēdamk.
  • Tako mērce I Love Eco
     230 g
  • Sarkanās pupiņas I Love Eco
     230 g
  • Kviešu tortiljas
     4 gabali
  • Skābais krējums
     100 g
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Laims
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakapā liellopa gaļu mazos gabaliņos. 

Uz pannas stipri uzkarsē 4 karotes olīveļļas un tajā apcep sakapāto gaļu, līdz tā kļūst brūna. 

Pievieno tako mērci un pupiņas un visu karsē 10 minūtes. 

Atsevišķā pannā uzsildi tortiljas, kuras pildi ar iepriekš sagatavoto liellopa gaļas maisījumu. 

Pasniedz ar skābo krējumu, koriandru un laima šķēlīti.

Saistītās receptes

Steika salāti

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tako ar ananasu salsu

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sautējums “podiņā”

1h 30min • Vidēji grūti

Gnocchi ar pesto

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas cepetis ar sakņaugiem

2h • Vidēji grūti