Tako

  • Gatavošana 35min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Maltā gaļa

  • Eļļa cepšanai
     1 Ēdamkarote
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sīpols
     1 gabali
  • Liellopa maltā gaļa
     500 g
  • Tomātu pasta
     2 Ēdamkarote
  • Ķiploku pulveris
     1 Tējkarotes
  • Oregano
     1 Tējkarotes
  • Kumīns
     1 Tējkarotes
  • Paprikas pulveris
     1 Tējkarotes
  • Sāls
     1 Tējkarotes
  • Pipari
     1 Tējkarotes

Piedevas

  • Tako laiviņas
      12 gab.
  • Siers
      pēc izvēles
  • Salāti
      pēc izvēles
  • Tomāti
      pēc izvēles
  • Sarkanais sīpols
      pēc izvēles
  • Kukurūza
      pēc izvēles
  • Marinēti gurķīši
      pēc izvēles
  • Skābais krējums
      pēc izvēles
  • Tako mērce
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā uzsilda olīveļļu.

Pievieno smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku, apcep apmēram 2 minūtes.

Pievieno malto gaļu un cep, līdz gaļa ir apcepusies.

Pievieno visas garšvielas un kārtīgi samaisa, pacep 2 minūtes

Tad pievieno tomātu pastu un pasautē vēl 1 minūti. Noņem no plīts.

Tako cietās tortiljas 3 minūtes uzsilda krāsnī 160°C.

Tako cietajā tortiljā kārto gaļu, sarīvētu sieru un tad visas sev tīkamās sastāvdaļas (smalki sagrieztas) un mērces.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Svaiga pasta ar pīles ragū

5h 40min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Tomātu pīrāgs

1h 55min • Vidēji grūti