Tako

  • Gatavošana 35min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Maltā gaļa

  • Eļļa cepšanai
     1 ēdamk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sīpols
     1 gab.
  • Liellopa maltā gaļa
     500 g
  • Tomātu pasta
     2 ēdamk.
  • Ķiploku pulveris
     1 tējk.
  • Oregano
     1 tējk.
  • Kumīns
     1 tējk.
  • Paprikas pulveris
     1 tējk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Pipari
     1 tējk.

Piedevas

  • Tako laiviņas
      12 gab.
  • Siers
      pēc izvēles
  • Salāti
      pēc izvēles
  • Tomāti
      pēc izvēles
  • Sarkanais sīpols
      pēc izvēles
  • Kukurūza
      pēc izvēles
  • Marinēti gurķīši
      pēc izvēles
  • Skābais krējums
      pēc izvēles
  • Tako mērce
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā uzsilda olīveļļu.

Pievieno smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku, apcep apmēram 2 minūtes.

Pievieno malto gaļu un cep, līdz gaļa ir apcepusies.

Pievieno visas garšvielas un kārtīgi samaisa, pacep 2 minūtes

Tad pievieno tomātu pastu un pasautē vēl 1 minūti. Noņem no plīts.

Tako cietās tortiljas 3 minūtes uzsilda krāsnī 160°C.

Tako cietajā tortiljā kārto gaļu, sarīvētu sieru un tad visas sev tīkamās sastāvdaļas (smalki sagrieztas) un mērces.

Saistītās receptes

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti

Ceptais vraps

45min • Viegli

Kartupeļu sacepums

1h 30min • Viegli