Tītara šnicele

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Tītara šnicele
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Tītara šķiņķis
     800 g
  • Kviešu milti
     100 g
  • Olas
     2 gab.
  • Rīvmaize
     200 g
  • Sāls
     1 tējk.
  • Melnie pipari
     1 tējk.
  • Eļļa
      cepšanai

Pasniegšanai

  • Kartupeļu biezenis
     
  • Citrons
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tītara gaļu sagriez gabalos un nedaudz izklapē, tikai tik daudz, lai gaļas biezums būtu aptuveni vienāds, nevajag pārcensties, kā gatavojot karbonādes.

Gaļas gabalus ierīvē ar sāli un pipariem un apviļā miltos.

Tad pamērcē sakultā olā un panē rīvmaizē.

Cep uz sakarsētas pannas palielā daudzumā eļļas, vai pat fritē eļļā. Ja eļļas būs par maz, šnicele apdegs melna.

Kad apcepi uz pannas, tad liec pēc tam šniceles arī cepeškrāsnī uz 7-10 minūtēm 180 grādos.

Pasniedz ar kartupeļu biezeni un pārlej ar citrona sulu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti

Wok ar dārzeņiem un vistu

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīts kāposts

2h • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti