Tītara šniceles tako

  • Gatavošana 15min
  • Vidēji grūti
Tītara šniceles tako
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Tako

  • Mīkstās kviešu tako Rimi Planet
      4 gab.
  • Violetais kāposts
     60 g
  • Laims
     1 gab.
  • Marinētas paprikas filejas
     2 gabali
  • Marinēti halapenjo pipari
      pēc garšas
  • Tītara filejas Rimi (šķēles sagrieztas)
     2 gab.
  • Olas dzeltenums
     1 gab.
  • Panko rīvmaize
     2 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Olīveļļa
     50 ml

Mērce

  • Jogurts bez piedevām
     200 ml
  • Lielais gurķis
     0.5 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Svaigas piparmētras lapas
     1 sauja (-s)
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Dižonas sinepes
     0.5 tējk.
  • Medus
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tītara šniceles tako

Sagriez kāpostu plānās strēmelēs un apslaki ar laima sulu, pievieno sāli.
Sagriez smalkāk papriku un halapenjo piparus.
Tītara filejas apviļā olu dzeltenumā, tad panko rīvmaizē.
Apcep uz pannas no katras puses ne ilgāk par minūti.
Pagatavo mērci: sarīvē gurķi un apber ar šķipsnu sāls, ar rokām izspied lieko ūdeni.
Gurķus sajauc ar jogurtu, sakapātām piparmētrām, sinepēm, sāli, pipariem, laima sulu un medu pēc garšas.
Gatavo tako, savienojot visas sastāvdaļas vienā lieliskā tako.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Plakanmaize ar cāļa medaljoniem

25min • Vidēji grūti