Tītara šniceles tako

  • Gatavošana 15min
  • Vidēji grūti
Tītara šniceles tako
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Tako

  • Mīkstās kviešu tako Rimi Planet
      4 gab.
  • Violetais kāposts
     60 g
  • Laims
     1 gab.
  • Marinētas paprikas filejas
     2 gabali
  • Marinēti halapenjo pipari
      pēc garšas
  • Tītara filejas Rimi (šķēles sagrieztas)
     2 gab.
  • Olas dzeltenums
     1 gab.
  • Panko rīvmaize
     2 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Olīveļļa
     50 ml

Mērce

  • Jogurts bez piedevām
     200 ml
  • Lielais gurķis
     0.5 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Svaigas piparmētras lapas
     1 sauja (-s)
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Dižonas sinepes
     0.5 tējk.
  • Medus
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Tītara šniceles tako

Sagriez kāpostu plānās strēmelēs un apslaki ar laima sulu, pievieno sāli.
Sagriez smalkāk papriku un halapenjo piparus.
Tītara filejas apviļā olu dzeltenumā, tad panko rīvmaizē.
Apcep uz pannas no katras puses ne ilgāk par minūti.
Pagatavo mērci: sarīvē gurķi un apber ar šķipsnu sāls, ar rokām izspied lieko ūdeni.
Gurķus sajauc ar jogurtu, sakapātām piparmētrām, sinepēm, sāli, pipariem, laima sulu un medu pēc garšas.
Gatavo tako, savienojot visas sastāvdaļas vienā lieliskā tako.

Līdzīgas receptes

Hotdogi

25min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Brusketas

15min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).