Tomātu sautējums ar kazas sieru

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Tomātu sautējums ar kazas sieru
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Tomāti
     700 g
  • Šalotes sīpoli
     2 gabali
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Čili pipari
      0.5 gab.
  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Sarkanā vīna etiķis
     20 ml
  • Brūnais cukurs
     1 tējk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Melnie pipari
     0.5 tējk.
  • Kaperi
     1 ēdamk.
  • Pētersīļi
      pēc garšas
  • Piparmētra
      pēc garšas
  • Kazas siers
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez smalki sīpolus un ķiploku un sautē olīveļļā 1 minūti.

Pievieno lielos gabalos sagrieztus tomātus. 

Pievieno sakapātu čili, etiķi, cukuru, sāli un piparus. 

Sautē visu 3–6 minūtes, lai tomāti pārāk neizjūk. 

Pieber sakapātus zaļumus, kaperus un pasniedz, pārkaisot ar drupinātu kazas sieru.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kartupeļu sacepums

1h 30min • Viegli

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu tarte ar kazas sieru

2h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes