Tomātu sautējums ar kazas sieru

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Tomātu sautējums ar kazas sieru
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Tomāti
     700 g
  • Šalotes sīpoli
     2 gabali
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Čili pipari
      0.5 gab.
  • Olīveļļa
     3 Ēdamkarote
  • Sarkanā vīna etiķis
     20 ml
  • Brūnais cukurs
     1 Tējkarotes
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes
  • Melnie pipari
     0.5 Tējkarotes
  • Kaperi
     1 Ēdamkarote
  • Pētersīļi
      pēc garšas
  • Piparmētra
      pēc garšas
  • Kazas siers
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez smalki sīpolus un ķiploku un sautē olīveļļā 1 minūti.

Pievieno lielos gabalos sagrieztus tomātus. 

Pievieno sakapātu čili, etiķi, cukuru, sāli un piparus. 

Sautē visu 3–6 minūtes, lai tomāti pārāk neizjūk. 

Pieber sakapātus zaļumus, kaperus un pasniedz, pārkaisot ar drupinātu kazas sieru.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sautēta truša gaļa

2h • Vidēji grūti

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes