Sastāvdaļas
-
Tomāti700 g
-
Šalotes sīpoli2 gabali
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Čili pipari0.5 gab.
-
Olīveļļa3 Ēdamkarote
-
Sarkanā vīna etiķis20 ml
-
Brūnais cukurs1 Tējkarotes
-
Sāls0.5 Tējkarotes
-
Melnie pipari0.5 Tējkarotes
-
Kaperi1 Ēdamkarote
-
Pētersīļipēc garšas
-
Piparmētrapēc garšas
-
Kazas siers50 g
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sagriez smalki sīpolus un ķiploku un sautē olīveļļā 1 minūti.
Pievieno lielos gabalos sagrieztus tomātus.
Pievieno sakapātu čili, etiķi, cukuru, sāli un piparus.
Sautē visu 3–6 minūtes, lai tomāti pārāk neizjūk.
Pieber sakapātus zaļumus, kaperus un pasniedz, pārkaisot ar drupinātu kazas sieru.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize