Truša un kāpostu sautējums ar vīnogām
-
Gatavošana 1h
-
Vidēji grūti

Sastāvdaļas
-
Truša gaļa1 kg
-
Olīveļļa4 Ēdamkarote
-
Kāposts1 Gabali
-
Baltais sīpols1 gabali
-
Burkāns1 gabali
-
Ķiploks1 daiva (-s)
-
Lauru lapas2 gab.
-
Salvija1 Šķipsniņa
-
Vīnogu sula120 ml
-
Vīnogas bez kauliņiem200 g
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzkarsējiet lielu katlu ar eļļu, apcepiet truša gaļas gabaliņus uz mazas uguns apmēram 10 minūtes.
Pievienojiet kubiņos sagrieztu sīpolu, rīvētu burkānu, ķiploku, sasmalcinātu salviju, sasmalcinātus kāpostus.
Pievienot sāli un piparus.
Pamaisiet un cepiet apmēram 10 minūtes.
Pievienojiet sulu, ūdeni, lai tas pārklātu produktus, uzlieciet katlam vāku un sautējiet truša gaļu apmēram 30–35 minūtes.
Sautējumam pievienojiet vīnogas.
Maisiet un vāriet apmēram 10 minūtes ar pusatvērtu vāku, lai iztvaikotu nedaudz ūdens.
Padoms. Sautējumam varat pievienot 1 ēdamkaroti medus. Medus izcels sautējuma garšu.