Truša un kāpostu sautējums ar vīnogām

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Truša un kāpostu sautējums ar vīnogām

Sastāvdaļas

  • Truša gaļa
     1 kg
  • Olīveļļa
     4 ēdamk.
  • Kāposts
     1 gab.
  • Baltais sīpols
     1 gabali
  • Burkāns
     1 gab.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Lauru lapas
      2 gab.
  • Salvija
     1 šķipsniņa (-s)
  • Vīnogu sula
     120 ml
  • Vīnogas bez kauliņiem
     200 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

 Uzkarsējiet lielu katlu ar eļļu, apcepiet truša gaļas gabaliņus uz mazas uguns apmēram 10 minūtes.

Pievienojiet kubiņos sagrieztu sīpolu, rīvētu burkānu, ķiploku, sasmalcinātu salviju, sasmalcinātus kāpostus. 

Pievienot sāli un piparus.

Pamaisiet un cepiet apmēram 10 minūtes.

Pievienojiet sulu, ūdeni, lai tas pārklātu produktus, uzlieciet katlam vāku un sautējiet truša gaļu apmēram 30–35 minūtes. 

Sautējumam pievienojiet vīnogas.

Maisiet un vāriet apmēram 10 minūtes ar pusatvērtu vāku, lai iztvaikotu nedaudz ūdens.

 

Padoms. Sautējumam varat pievienot 1 ēdamkaroti medus. Medus izcels sautējuma garšu.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).