Veģetārais karijs ar rīsiem

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Veģetārais karijs ar rīsiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Karijs

  • Burkāns
     1 gabali
  • Sīpols
     1 gabali
  • Kabacis
     200 g
  • Kolrābis
     100 g
  • Sarkanā paprika
     1 gabali
  • Olīveļļa
     30 ml
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes
  • Mērce Tikka Masala
     350 g

Piedevas

  • Novārīti jasmīnu rīsi
     200 g
  • Dārzeņu buljons
     120 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Olīveļļā sautē burkānus (mizotus, sagrieztus) ar sīpoliem (mizotiem, sagrieztiem) 2-3 min, tad pievieno kolrābi (mizotu, sagrieztu), kabaci (mizotu, sagrieztu) un papriku (mizotu, sagrieztu) un turpini sautēt vēl 2-3 min. 

Pievieno buljonu un vāri, līdz burkāni kļūst mīksti. 

Pielej Tikka Masala mērci un vāri vēl 3 min. 

Pasniedz ar siltiem rīsiem.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risoto ar sparģeļiem

40min • Vidēji grūti

Ābolu burgers

25min • Viegli
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Sparģeļu tartars

20min • Viegli
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Dārzeņu iesmiņi ar tofu

12h • Vidēji grūti