Dzirkstošā aukstā zupa

  • Gatavošana 17min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Zupa

  • Kefīrs
     1.5 L
  • Marinētas bietes
     500 g
  • Garais gurķis
     1 gabali
  • Redīsi
     6 gabali
  • Dižonas sinepes
     1 Tējkarotes
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Loki
     2 šķipsniņa (-s)
  • Minerālūdens
     50 ml

Pasniegšanai

  • Olas
      pēc garšas
  • Dilles
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Ieliek olas katlā, uzlej ūdeni, lai tas nosedz olas. Uzsilda līdz vārīšanai un vāra 10 minūtes. Izņem olas un ieliek aukstā ūdens vannā, lai vieglāk nolobīt.

Sagatavo sastāvdaļas – sagriež gurķi un redīsus (ripiņās), smalki sagriež lociņus.

Katlā ielej kefīru, pievieno visas sastāvdaļas un kārtīgi samaisa. Minerālūdeni var pievienot arī vairāk kā 50 ml – ja nevēlās tik biezu zupu.

Pasniedz zupu ar pārgrieztu uz pusēm novārīto olu un pārbērtu ar sagrieztām dillēm.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).