Viltotais zaķis

  • Gatavošana 1h 20min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Baltmaize
     2 šķēlīte (-s)
  • Malta cūkgaļa
     500 g
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Oregano
     1 tējk.
  • Parmas siers (rīvēts)
     80 g
  • Žāvētas plūmes
     80 g
  • Ola
     1 gab.
  • Bekons
     350 g
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Pipari
     0.5 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Baltmaizes šķēles bez garozas liek grauzdēties cepeškrāsnī 190 °C 7–10 min. Sadrupina un pievieno cūkgaļai.
Traukā sakuļ olu un pievieno gaļai. Pēc tam pievieno Parmas sieru, sīki sagrieztu sīpolu, ķiploku un 2 bekona šķēles. Pievieno oregano, sāli un piparus pēc garšas un visu labi samīca.
Cepamajā formā izklāj atlikušās bekona šķēles, lai tās karātos pāri malām. Pilda ar pusi gaļas masas, kārtīgi piespiežot. Pa vidu kārto žāvētas plūmes. Un pa virsu liek otru gaļas masas daļu, kārtīgi nospiežot. Aizloka bekonu.
Pannu liek uz cepamās pannas, kurā ieliets ūdens un cep cepeškrāsnī 190 °C 1 h. Atdzesē 10 min., nolej lieko šķidrumu un liek uz šķīvja.
Griež biezās šķēlēs un pasniedz siltu vai aukstu kopā ar salātiem.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

3 marinādes gaļai

2h • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).