Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

Sastāvdaļas

Vistas fileja

  • Vistas krūtiņas
     2 gabali
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • BBQ garšvielu maisījums ar rozmarīnu un dzērvenēm
     2 ēdamk.
  • Olīveļļa
     1 ēdamk.

Biezenis

  • Ziedkāposts
     1 gab.
  • Kartupeļi
     2 gab.
  • Selerijas sakne
     50 g
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Sviests
     60 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

Visgardāk šī recepte izdodas, ja iegādājies veselu vistu un izgriez divas filejas, atstājot arī ādu. No atlikušām vistas daļām varēsi pagatavot gan buljonu, gan vēl kādu citu vistas gaļas ēdienu.
Vistas filejas apslaki ar eļļu un ierīvē ar sāli un garšvielām.
Karsē cepeškrāsni līdz 190°C, ideāli būtu, ja vēl pievienotu grila režīmu.
Vistas fileju liec cepeškrāsnī cepties uz 16 -18 minūtēm.
Paralēli katlā vāri ziedkāpostu ar selerijas sakni un kartupeļu šķēlēm.
Kad dārzeņi gatavi, nokās sietā un ļauj 3 minūtes iztvaicēties liekajam mitrumam.
Liec atpakaļ katlā, pievieno sāli un sviestu.
Sablendē krēmīgā biezenī.
Pasniedz vistu, sagrieztu mazākās šķēlītēs ar krēmīgo biezeni.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

3 marinādes gaļai

2h • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).