Vistas fileja ar kukurūzu un brūnajiem rīsiem

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Vistas fileja ar kukurūzu un brūnajiem rīsiem

Sastāvdaļas

  • Brūnie rīsi
     150 g
  • Melnās pupiņas
     230 g
  • Avokado
     2 gab.
  • Zaļa paprika
     1 gab.
  • Plūmju tomāti
     100 g
  • Konservēta kukurūza
     170 g
  • Koriandrs
     20 g
  • Citrons
     1 gab.
  • Vistas fileja
     300 g
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Ķimenes
     1 ēdamk.
  • Tako mērce
     2 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Oregano
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagatavo marinādi vistas gaļai. Bļodā sajauc eļļu ar tako mērci un garšvielām. Ieliec vistu marinādē, pārklāj un turi 3 stundas.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180° C un cep vistu 20 minūtes.
Nomazgā piparus, sagriez uz pusēm, izņem sēklas un sagriez kubiņos. Nomizo avokado, izņem kauliņu, sagriez kubiņos. Nomazgā tomātus, sagriez uz pusēm. Sasmalcini koriandru.
Pagatavo rīsus, kā norādīts uz iepakojuma.
Sagatavotos produktus izkārto pasniegšanai uz šķīvja. Rīsi, melnās pupiņas, kukurūza, avokado, vistas gaļa, tomāti, pipari, koriandrs un tako mērce. Uzspied citrona sulu.

Saistītās receptes

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti