Vistas fileja ar kukurūzu un brūnajiem rīsiem
-
Gatavošana 30min
-
Vidēji grūti

Sastāvdaļas
-
Brūnie rīsi150 g
-
Melnās pupiņas230 g
-
Avokado2 gabali
-
Zaļa paprika1 gabali
-
Plūmju tomāti100 g
-
Konservēta kukurūza170 g
-
Koriandrs20 g
-
Citrons1 gabali
-
Vistas fileja300 g
-
Olīveļļa2 Ēdamkarote
-
Ķimenes1 Ēdamkarote
-
Tako mērce2 Ēdamkarote
-
Sālspēc garšas
-
Oregano1 Tējkarotes
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sagatavo marinādi vistas gaļai. Bļodā sajauc eļļu ar tako mērci un garšvielām. Ieliec vistu marinādē, pārklāj un turi 3 stundas.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180° C un cep vistu 20 minūtes.
Nomazgā piparus, sagriez uz pusēm, izņem sēklas un sagriez kubiņos. Nomizo avokado, izņem kauliņu, sagriez kubiņos. Nomazgā tomātus, sagriez uz pusēm. Sasmalcini koriandru.
Pagatavo rīsus, kā norādīts uz iepakojuma.
Sagatavotos produktus izkārto pasniegšanai uz šķīvja. Rīsi, melnās pupiņas, kukurūza, avokado, vistas gaļa, tomāti, pipari, koriandrs un tako mērce. Uzspied citrona sulu.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize