Vistas fileja terijaki garšvielās

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Vistas fileja terijaki garšvielās
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
      1 liela vai 2 mazākas
  • Olu nūdeles
     120 g
  • Avokado
      1 liels vai 2 mazi
  • Rukola
     2 sauja (-s)
  • Citrons
     1 gab.
  • Terijaki garšvielu maisījums
     2 ēdamk.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     1 ēdamk.
  • Medus
     0.5 tējk.
  • Olīveļļa Extra Virgin
     2 ēdamk.
  • Saldā čili mērce
      pasniegšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vistas fileja terijaki garšvielās

Vistas fileju ierīvē ar vīnogu kauliņu eļļu un apber ar terijaki garšvielu maisījumu.
Cep cepeškrāsnī 190 grādos 16–20 minūtes atkarībā no filejas lieluma.
Vienlaikus uzbriedini nūdeles, aplejot tās ar karstu ūdeni.
Sajauc rukolu ar avokado, pievieno pusi citrona miziņas, citrona sulu, medu un olīveļļu.
Pirms pasniegšanas nūdelēm pievieno saldo čili mērci, bet vistas fileju sagriez mazākos gabaliņos.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli