Vistas fileja terijaki garšvielās

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Vistas fileja terijaki garšvielās
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
      1 liela vai 2 mazākas
  • Olu nūdeles
     120 g
  • Avokado
      1 liels vai 2 mazi
  • Rukola
     2 sauja (-s)
  • Citrons
     1 gab.
  • Terijaki garšvielu maisījums
     2 ēdamk.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     1 ēdamk.
  • Medus
     0.5 tējk.
  • Olīveļļa Extra Virgin
     2 ēdamk.
  • Saldā čili mērce
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Vistas fileja terijaki garšvielās

Vistas fileju ierīvē ar vīnogu kauliņu eļļu un apber ar terijaki garšvielu maisījumu.
Cep cepeškrāsnī 190 grādos 16–20 minūtes atkarībā no filejas lieluma.
Vienlaikus uzbriedini nūdeles, aplejot tās ar karstu ūdeni.
Sajauc rukolu ar avokado, pievieno pusi citrona miziņas, citrona sulu, medu un olīveļļu.
Pirms pasniegšanas nūdelēm pievieno saldo čili mērci, bet vistas fileju sagriez mazākos gabaliņos.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Hotdogi

25min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.