Vistas fileja terijaki garšvielās

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Vistas fileja terijaki garšvielās
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
      1 liela vai 2 mazākas
  • Olu nūdeles
     120 g
  • Avokado
      1 liels vai 2 mazi
  • Rukola
     2 sauja (-s)
  • Citrons
     1 gab.
  • Terijaki garšvielu maisījums
     2 ēdamk.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     1 ēdamk.
  • Medus
     0.5 tējk.
  • Olīveļļa Extra Virgin
     2 ēdamk.
  • Saldā čili mērce
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vistas fileju ierīvē ar vīnogu kauliņu eļļu un apber ar terijaki garšvielu maisījumu.
Cep cepeškrāsnī 190 grādos 16–20 minūtes atkarībā no filejas lieluma.
Vienlaikus uzbriedini nūdeles, aplejot tās ar karstu ūdeni.
Sajauc rukolu ar avokado, pievieno pusi citrona miziņas, citrona sulu, medu un olīveļļu.
Pirms pasniegšanas nūdelēm pievieno saldo čili mērci, bet vistas fileju sagriez mazākos gabaliņos.

Saistītās receptes

Suši kūka

3h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Meloņu un vistas salāti

20min • Vidēji grūti

Pelmeņi ar malto gaļu un ingveru

1h 30min • Vidēji grūti