Vistas salāti ar kvinoju un jogurta mērci

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Vistas salāti ar kvinoju un jogurta mērci
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
     1 gabali
  • Jogurts bez piedevām
     300 g
  • Ingvers
     0.25 tējk.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Garšviela vistas gaļai
     1 tējk.
  • Folija alumīnija
     1 gab.
  • Citrons
     0.33 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Romiešu salāti
     1 gabali
  • Selerijas kāti
     2 gabali
  • Ābols
     1 gab.
  • Valrieksti
     1 sauja (-s)
  • Avokado
     1 gabali
  • Kvinoja
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri kvinoju, kā norādīts uz iepakojuma.

Vistas filejai pievieno ēdamkaroti jogurta, kas sajaukts ar ķiplokspiedē izspiestu ķiploku, maltu ingveru un BBQ garšvielām.

Ietin folijā un liec cepeškrāsnī uz 16 minūtēm 220 grādos.

Atlikušo jogurtu sajauc ar citrona sulu, rīvētu miziņu un sāli.

Mērci lej servējamā trauka apakšā.

Pa virsu kārto salātu lapas, strēmelītēs sagrieztus vai sarīvētus ābolus un seleriju, vārītu kvinoju un sadrupinātus riekstus.

Izcepto vistas fileju sagriez strēmelēs un pievieno salātiem.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti

Wok ar dārzeņiem un vistu

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīts kāposts

2h • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti