Vistas šķiņķīšu šašliks

  • Gatavošana 2h 35min
  • Viegli
Vistas šķiņķīšu šašliks
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Šašliks

  • Vistas šķiņķīši bez kaula un ādas
     500 g

Marināde

  • Kečups
     100 g
  • Sarīvēts ingvers
     1 tējk.
  • Ķiploks
     1 tējk.
  • Laima sula
     1 ēdamk.
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes
  • Olīveļļa
     1 Ēdamkarote

Salāti

  • Burkāns
     1 gab.
  • Vidēja lieluma baltais redīss
     1 gab.
  • Cukini bez sēklām
     1 gabali
  • Granātābola sēklas
     2 sauja (-s)
  • Olīveļļa
     2 Ēdamkarote
  • Sāls
      pēc garšas
  • Cukurs
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez vistas šķiņķīšus šašlikam piemērotos gabalos un iemarinē tos. Atstāj uz 2 stundām marinēties.

Spraud uz iesmiem un cep uz grila līdz gatavībai vismaz 15-20 minūtes.

 

Sagatavo salātus. Ar speciālu rīvi sarīvē dārzeņus strēmelēs, pievieno granātābola sēklas, sāli, cukuru un eļļu. 

Sajauc un pasniedz kopā ar šašliku.

Saistītās receptes

3 marinādes gaļai

2h • Viegli

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kraukšķīgās olas

45min • Vidēji grūti