Sastāvdaļas
-
Vistu akanas400 g
-
Sviests3 Ēdamkarote
-
Ķiploks1 daiva (-s)
-
Portobello sēnes3 gabali
-
Baltā vīna etiķis1 Ēdamkarote
-
Vistas gaļas buljons120 ml
-
Timiāns2 zariņi
-
Bagete4 šķēlīte (-s)
-
Mikrosalātipasniegšanai
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pannā liec 2 ēdamkarotes sviesta, liec apcepties aknas (sagrieztas mazākos gabalos) un pievieno sēnes (sagrieztas palielos gabalos).
Pēc brīža pievieno buljonu, timiānu, smalki sakapātu ķiploku un pasautē.
Kad buljons jau ir pa pusei iztvaikojis un mērce sāk sabiezēt, pieliec vēl vienu ēdamkaroti sviesta.
Pasniedz uz grauzdētām maizītēm kopā ar zaļumiem.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize