Vistu aknas ar portobello sēnēm

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Vistu aknas ar portobello sēnēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Vistu akanas
     400 g
  • Sviests
     3 Ēdamkarote
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Portobello sēnes
     3 gabali
  • Baltā vīna etiķis
     1 Ēdamkarote
  • Vistas gaļas buljons
     120 ml
  • Timiāns
      2 zariņi
  • Bagete
     4 šķēlīte (-s)
  • Mikrosalāti
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā liec 2 ēdamkarotes sviesta, liec apcepties aknas (sagrieztas mazākos gabalos) un pievieno sēnes (sagrieztas palielos gabalos).

Pēc brīža pievieno buljonu, timiānu, smalki sakapātu ķiploku un pasautē.

Kad buljons jau ir pa pusei iztvaikojis un mērce sāk sabiezēt, pieliec vēl vienu ēdamkaroti sviesta.

 

Pasniedz uz grauzdētām maizītēm kopā ar zaļumiem.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes