Vistu aknas ar portobello sēnēm

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Vistu aknas ar portobello sēnēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Vistu akanas
     400 g
  • Sviests
     3 ēdamk.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Portobello sēnes
     3 gabali
  • Baltā vīna etiķis
     1 ēdamk.
  • Vistas gaļas buljons
     120 ml
  • Timiāns
      2 zariņi
  • Bagete
     4 šķēlīte (-s)
  • Mikrosalāti
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā liec 2 ēdamkarotes sviesta, liec apcepties aknas (sagrieztas mazākos gabalos) un pievieno sēnes (sagrieztas palielos gabalos).

Pēc brīža pievieno buljonu, timiānu, smalki sakapātu ķiploku un pasautē.

Kad buljons jau ir pa pusei iztvaikojis un mērce sāk sabiezēt, pieliec vēl vienu ēdamkaroti sviesta.

 

Pasniedz uz grauzdētām maizītēm kopā ar zaļumiem.

Saistītās receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Siera standziņas

30min • Viegli

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti

3 marinādes gaļai

2h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tītara šniceles tako

15min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.