Vokpannā gatavota pikantā palija

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Vokpannā gatavota pikantā palija
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Palija
     1 gab.
  • Eļļa cepšanai
     2 Ēdamkarote
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Svaigs čili
      0.3 gab.
  • Buljons
     1 L
  • Olu nūdeles
     100 g
  • Ingvers
      5 strēmeles
  • Galangal
      5 strēmeles
  • Citronzāle
      1 stiebriņš
  • Laima sula
     1 gab.
  • Zivju mērce
     1 tējk.
  • Cukurs
     1 Tējkarotes
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tiem, kuriem tīk laiku pa laikam eksperimentēt virtuvē!

Veselai palijai ādā iegriez strīpiņas.

Vokpannā sakarsē eļļu un uz vidēji lielas liesmas cep ķiplokus (nomizotus, smalki sagrieztus), sīpolus (nomizotus, smalki sagrieztus) un čili (smalki sagrieztu), līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi.

Pielej buljonu un uzkarsē.

Liec veselu paliju pannā, pievieno ingveru (nomizotu, sagrieztu strēmelēs), galangal (nomizotu, sagrieztu strēmelēs) un citronzāli (smalki sagrieztu).

Pēc 5 minūtēm uzmanīgi apgriez paliju uz otru pusi un turpini vārīt.

Pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot nūdeles, vāri vēl 2 minūtes un noņem no uguns.

Katlā uzvāri ūdeni, pievieno nūdeles, pavāri 2 minūtes un nokās ūdeni.

Pasniedz nūdeles kopā ar paliju un austrumniecisko mērci.

Saistītās receptes

Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vienas pannas pasta

25min • Viegli

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti