Zivs ar čorizo un baltajām pupiņām

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Zivs ar čorizo un baltajām pupiņām
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Čorizo desa
     120 g
  • Baltās pupiņas I Love Eco
     460 g
  • Tomātu mērce ar saulē kaltētiem tomātiem Selection by Rimi
     130 g
  • Pētersīļi
     1 bunte (-s)
  • Zivs filejas (baltā vai sarkanā zivs pēc izvēles)
     480 g
  • Olīveļļa ar garšaugiem Selection by Rimi
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Liela izmēra pannā, vēlams, ar vāku, karsē čorizo desas šķēles, līdz tās apcepas gluži kā bekons.
Pievieno tomātu mērci un nokāstas baltās pupiņas.
Sautē zem vāka 5 minūtes.
Zivs filejas ierīvē ar olīveļļu un liec pannā pie pupiņām.
Sautē 10 minūtes zem vāka, līdz zivs gatava.
Pārkaisi sakapātus pētersīļus un pasniedz.

Saistītās receptes

Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sojšliks

30min • Viegli
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes