Rimi bērniem logo

Aicinām uz pirmo Rimi Bērniem ekspertu lekciju

11.maijā notiks Rimi Bērniem ekspertu lekcija. Tās laikā psiholoģe un Rimi Bērniem emocionālās labsajūtas un attiecību eksperte Iveta Aunīte atklās, kā formēt veselīgas ēšanas paradumus jau mazotnē. Savukārt kopā ar šefpavāru Normundu Baranovski Jums būs iespēja iemācīties ekonomiski saimniekot.

Lekcijai būs divas daļas - teorētiskā un praktiskā.

Torētiskā daļa: Kā formēt veselīgas ēšanas paradumus jau mazotnē?

Reizēm, pārlieku pievēršot uzmanību un akcentējot uzmanību uz apēsto, varam radīt ēšanas traucējumus jau bērnībā. Kad sākt mācīt manieres pie galda? Kā būtu pareizāk – likt bērnam apēst porciju vai nē? Kā radīt patīkamu un psiholoģiski veselīgu atmosfēru pie galda? Ko darīt, ja bērns vēlas ēst tikai makaronus? Kāda loma saldumiem un našķiem ir bērna dzīvē? Par šiem un citiem bērnu ēšanas jautājumiem tikšanās reizē runās Rimi Bērniem emocionālās labsajūtas un attiecību eksperte Iveta Aunīte.

Prakstiskā daļa: Kā ekonomiski saimniekot virtuvē?

Kā teic Rimi Bērniem garšas eksperts un pavārs Normunds Baranovskis: “Izmest nevajag ne asaku!”, tāpēc kopīgi mācīsimies gatavot tā, kā savulaik stāstījušas vecmāmiņas – lai no katra produkta tiktu iegūts maksimāls labums. Ko un kā ikdienā vērts glabāt virtuves skapīšos, kā efektīvāk sadalīt putna gaļu un cik daudz maltīšu iespējams pagatavot no vienas vistas, praktiskā nodarbībā stāstīs un rādīs Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis.

Lekcija notiks 11. maijā, plkst.19.00, Restorānu Servisa skolā, Rīgā, Valkas ielā 1A. Lekcijas ilgums aptuveni divas stundas. Jūsu ērtībām bērniem būs pieejams rotaļu stūrītis un auklīte.

Uz bezmaksas lekciju varēs pieteikties Rimi Bērniem klubā reģistrēti biedri. Reģistrēties klubā Jūs varat šeit.

Pieteikties lekcijai Jūs varat ielogojoties savā Mans Rimi profilā, zem Rimi Bērniem kluba sadaļas.

Pieteikties

Uzturs

25. Aprīlis, 2017


Lasi vairāk

Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).