«Volovāni» (vol-au-vent) ar ikriem

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
«Volovāni» (vol-au-vent) ar ikriem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Kārtainā mīkla Selection by Rimi
     400 g
  • Ola
     1 gab.
  • Krēmsiers ICA klasiskais
     200 g
  • Citrons
     1 gab.
  • Ikri
     80 g
  • Mikrosalāti
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

No kārtainās mīklas plāksnēm izspied vēlamā lieluma aplīšus.

Pusi no izspiestajiem aplīšiem apsmērē ar olu. 
 

Otrai pusei izspied vidū vēl mazāku aplīti un liec pa virsu ar olu apsmērētajiem mīklas rullīšiem mīklas maliņas, izveidojot tādu kā mīklas groziņu.

Mazos centra aplīšus vari paglabāt citām receptēm.

Apsmērē ar olu arī mīklas maliņas un liec cept sakarsētā krāsnī 200 grādos uz 8-10 minūtēm. Atdzesē.

Sajauc krēmsieru ar citrona sulu un miziņu pēc garšas.

Pildi volovānos krēmsieru, pievieno ikrus un dekorē ar mikrosalātiem vai citiem zaļumiem.

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu tarte ar kazas sieru

2h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti