Ābolu burgers

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti
Ābolu burgers

Sastāvdaļas

  • Kanzi® ābols
     1 gab.
  • Liess bekons
     4 šķēlīte (-s)
  • Burgeru maizītes
     2 gabali
  • Liellopa gaļas burgeri
     2 gab.
  • Saulespuķu eļļa
     2 tējk.
  • Dilles
     5 g
  • Majonēze
     2 tējk.
  • Biezs jogurts
     1 tējk.
  • Neliels tomāts
     1 gab.
  • Romiešu salātu lapas
      4 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Uzsildi krāsni līdz 180°C.

Izņem Kanzi® ābola serdi ar serdes izņēmēju. Sagriez ābolu plānās šķēlītēs. Saliec šķēlītes vienu pie otras uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepampapīru.

Uzliec bekonu uz ābola šķēlītēm un cep iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 10 minūtes.

Pārgriez burgeru maizītes uz pusēm un ieliec cepeškrāsnī kopā ar ābolu uz aptuveni 3 minūtēm.

Cep liellopa gaļas burgerus uz pannas atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma.

Sasmalcini dilles un bļodā samaisi ar majonēzi un jogurtu. Pēc vajadzības pievieno sāli un piparus. Sagriez šķēlēs tomātu.

Uzklāj diļļu majonēzi uz maizītēm un pēc kārtas uzliec romiešu salātu lapas, ābola šķēli ar bekonu, liellopa gaļas burgeru, vēl vienu ābola šķēli ar bekonu un tomāta šķēles. Uzliec maizītes virspusi un nostiprini ar bambusa iesmiņu.

 

Līdzīgas receptes

Hotdogi

25min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Jāņu mērces

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).