Ābolu burgers

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti
Ābolu burgers

Sastāvdaļas

  • Kanzi® ābols
     1 gab.
  • Liess bekons
     4 šķēlīte (-s)
  • Burgeru maizītes
     2 gabali
  • Liellopa gaļas burgeri
     2 gab.
  • Saulespuķu eļļa
     2 tējk.
  • Dilles
     5 g
  • Majonēze
     2 tējk.
  • Biezs jogurts
     1 tējk.
  • Neliels tomāts
     1 gab.
  • Romiešu salātu lapas
      4 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsildi krāsni līdz 180°C.

Izņem Kanzi® ābola serdi ar serdes izņēmēju. Sagriez ābolu plānās šķēlītēs. Saliec šķēlītes vienu pie otras uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepampapīru.

Uzliec bekonu uz ābola šķēlītēm un cep iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 10 minūtes.

Pārgriez burgeru maizītes uz pusēm un ieliec cepeškrāsnī kopā ar ābolu uz aptuveni 3 minūtēm.

Cep liellopa gaļas burgerus uz pannas atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma.

Sasmalcini dilles un bļodā samaisi ar majonēzi un jogurtu. Pēc vajadzības pievieno sāli un piparus. Sagriez šķēlēs tomātu.

Uzklāj diļļu majonēzi uz maizītēm un pēc kārtas uzliec romiešu salātu lapas, ābola šķēli ar bekonu, liellopa gaļas burgeru, vēl vienu ābola šķēli ar bekonu un tomāta šķēles. Uzliec maizītes virspusi un nostiprini ar bambusa iesmiņu.

 

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Tītara burgers

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Provansas marināde

5min • Viegli