Ābolu burgers

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti
Ābolu burgers

Sastāvdaļas

  • Kanzi® ābols
     1 gab.
  • Liess bekons
     4 šķēlīte (-s)
  • Burgeru maizītes
     2 gabali
  • Liellopa gaļas burgeri
     2 gab.
  • Saulespuķu eļļa
     2 tējk.
  • Dilles
     5 g
  • Majonēze
     2 tējk.
  • Biezs jogurts
     1 tējk.
  • Neliels tomāts
     1 gab.
  • Romiešu salātu lapas
      4 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsildi krāsni līdz 180°C.

Izņem Kanzi® ābola serdi ar serdes izņēmēju. Sagriez ābolu plānās šķēlītēs. Saliec šķēlītes vienu pie otras uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepampapīru.

Uzliec bekonu uz ābola šķēlītēm un cep iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 10 minūtes.

Pārgriez burgeru maizītes uz pusēm un ieliec cepeškrāsnī kopā ar ābolu uz aptuveni 3 minūtēm.

Cep liellopa gaļas burgerus uz pannas atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma.

Sasmalcini dilles un bļodā samaisi ar majonēzi un jogurtu. Pēc vajadzības pievieno sāli un piparus. Sagriez šķēlēs tomātu.

Uzklāj diļļu majonēzi uz maizītēm un pēc kārtas uzliec romiešu salātu lapas, ābola šķēli ar bekonu, liellopa gaļas burgeru, vēl vienu ābola šķēli ar bekonu un tomāta šķēles. Uzliec maizītes virspusi un nostiprini ar bambusa iesmiņu.

 

Saistītās receptes

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti

3 marinādes gaļai

2h • Viegli

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti

Sēņu burgers

15min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.