Ābolu grauzdētās maizītes

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Ābolu grauzdētās maizītes

Sastāvdaļas

  • Kanzi® ābols
     1 gab.
  • Pilngraudu (vai raudzētā) maize
      4 lielas šķēles
  • Mīksts sviests
     2 tējk.
  • Grijēras siers
     100 g
  • Estragons
      2-3 zariņi

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Ābolu grauzdētās maizītes

Uzsildi sviestmaižu tosteri.

Izņem serdi ar serdes izņēmēju un pārgriez Kanzi® ābolu uz pusēm. Sagriez ābola puses smalkās šķēlītēs.

Uzklāj sviestu uz abām maizes šķēles pusēm.

Novieto divas šķēles vienu otrai blakus un apber tās ar pusi no siera. Uzliec uz tām ābolu šķēlītes un lapiņas no estragona zariņiem. Uzbirdini atlikušo sieru. Pārklāj ar maizes šķēli.

Cep sviestmaizes tosterī, līdz tās kļūst zeltaini brūnas un ir izkusis siers.

Pārgriez uz pusēm.

Padoms: Pasniedz ar salātiem.

Līdzīgas receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Brusketas

15min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).