Ābolu grauzdētās maizītes

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Ābolu grauzdētās maizītes

Sastāvdaļas

  • Kanzi® ābols
     1 gab.
  • Pilngraudu (vai raudzētā) maize
      4 lielas šķēles
  • Mīksts sviests
     2 tējk.
  • Grijēras siers
     100 g
  • Estragons
      2-3 zariņi

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsildi sviestmaižu tosteri.

Izņem serdi ar serdes izņēmēju un pārgriez Kanzi® ābolu uz pusēm. Sagriez ābola puses smalkās šķēlītēs.

Uzklāj sviestu uz abām maizes šķēles pusēm.

Novieto divas šķēles vienu otrai blakus un apber tās ar pusi no siera. Uzliec uz tām ābolu šķēlītes un lapiņas no estragona zariņiem. Uzbirdini atlikušo sieru. Pārklāj ar maizes šķēli.

Cep sviestmaizes tosterī, līdz tās kļūst zeltaini brūnas un ir izkusis siers.

Pārgriez uz pusēm.

Padoms: Pasniedz ar salātiem.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Kimči

72h • Viegli

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.