Ābolu grauzdētās maizītes

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Ābolu grauzdētās maizītes

Sastāvdaļas

  • Kanzi® ābols
     1 gab.
  • Pilngraudu (vai raudzētā) maize
      4 lielas šķēles
  • Mīksts sviests
     2 tējk.
  • Grijēras siers
     100 g
  • Estragons
      2-3 zariņi

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ābolu grauzdētās maizītes

Uzsildi sviestmaižu tosteri.

Izņem serdi ar serdes izņēmēju un pārgriez Kanzi® ābolu uz pusēm. Sagriez ābola puses smalkās šķēlītēs.

Uzklāj sviestu uz abām maizes šķēles pusēm.

Novieto divas šķēles vienu otrai blakus un apber tās ar pusi no siera. Uzliec uz tām ābolu šķēlītes un lapiņas no estragona zariņiem. Uzbirdini atlikušo sieru. Pārklāj ar maizes šķēli.

Cep sviestmaizes tosterī, līdz tās kļūst zeltaini brūnas un ir izkusis siers.

Pārgriez uz pusēm.

Padoms: Pasniedz ar salātiem.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaļās vafeles

30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Baklažāni itāļu gaumē

1h • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Fritata ar dārzeņiem

30min • Viegli