Ābolu grauzdētās maizītes

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Ābolu grauzdētās maizītes

Sastāvdaļas

  • Kanzi® ābols
     1 gab.
  • Pilngraudu (vai raudzētā) maize
      4 lielas šķēles
  • Mīksts sviests
     2 tējk.
  • Grijēras siers
     100 g
  • Estragons
      2-3 zariņi

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ābolu grauzdētās maizītes

Uzsildi sviestmaižu tosteri.

Izņem serdi ar serdes izņēmēju un pārgriez Kanzi® ābolu uz pusēm. Sagriez ābola puses smalkās šķēlītēs.

Uzklāj sviestu uz abām maizes šķēles pusēm.

Novieto divas šķēles vienu otrai blakus un apber tās ar pusi no siera. Uzliec uz tām ābolu šķēlītes un lapiņas no estragona zariņiem. Uzbirdini atlikušo sieru. Pārklāj ar maizes šķēli.

Cep sviestmaizes tosterī, līdz tās kļūst zeltaini brūnas un ir izkusis siers.

Pārgriez uz pusēm.

Padoms: Pasniedz ar salātiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Diļļu marināde

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Provansas marināde

5min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivju zupa

1h • Viegli