Anšovu un paipalu olu kanapē

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Anšovu un paipalu olu kanapē
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Maizītes Valdemārs Mani Gardumi
     3 gab.
  • Paipalu olas
     8 gab.
  • Zaļās olīvas bez kauliņiem ICA
     40 g
  • Anšovi
     80 g
  • Pētersīļi
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzkoda lieliskām viesībām!

Maizītes sagriez mazās kanapē tipa šķēlēs. No abām pusēm apgrauzdē uz pannas vai cepeškrāsnī.

Novāri paipalu oliņas precīzi 3 minūtes. Atdzesē, nolobi čaumalas un pārgriez uz pusēm.

Izmantojot bambusa kociņus, saliec kanapē maizītes – virs maizes liec pusi paipalu olas, olīvu un anšova fileju. Dekorē ar pētersīļiem. Pasniedz.

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti