Anšovu un paipalu olu kanapē

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Anšovu un paipalu olu kanapē
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Maizītes Valdemārs Mani Gardumi
     3 gab.
  • Paipalu olas
     8 gab.
  • Zaļās olīvas bez kauliņiem ICA
     40 g
  • Anšovi
     80 g
  • Pētersīļi
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzkoda lieliskām viesībām!

Maizītes sagriez mazās kanapē tipa šķēlēs. No abām pusēm apgrauzdē uz pannas vai cepeškrāsnī.

Novāri paipalu oliņas precīzi 3 minūtes. Atdzesē, nolobi čaumalas un pārgriez uz pusēm.

Izmantojot bambusa kociņus, saliec kanapē maizītes – virs maizes liec pusi paipalu olas, olīvu un anšova fileju. Dekorē ar pētersīļiem. Pasniedz.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kraukšķīgās mencas sendvičs

15min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kārtainās mīklas un siera uzkoda

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes