Antipasti

  • Gatavošana 5min
  • Viegli
Antipasti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Siers Pecorino ICA
     200 g
  • Dažādas sālītas olīvas
     400 g
  • Marinēti artišoki
     200 g
  • Saulē kaltēti tomāti
     200 g
  • Šķiņķis Prošuto
     160 g
  • Pildīti pipari
     300 g
  • Kaperu ziedi
     100 g
  • Franču bagete
     1 gabali
  • Olīveļļa
      pēc garšas
  • Ķiploki
     1 daiva (-s)
  • Rozmarīns
      1-2 zariņi

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ieslēdz cepeškrāsni grila režīmā 220 grādos.
Restītes novieto augšējā plauktā.
Sagriez bageti sev tīkamās plānās šķēlītēs.
Apslaki ar eļļu un pārber ar rozmarīnu.
Nogrilē no katras puses, līdz maizītes kļūst kraukšķīgas.
Ierīvē ar ķiploku.
Sagriez vai sadrupini sieru.
Kārto antipasti, liekot visas sastāvdaļas uz liela šķīvja, dēlīša vai mazos trauciņos.
Baudi ar gardo vīnu.

Līdzīgas receptes

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Burkānlaša maizītes

40min • Viegli