Antipasti

  • Gatavošana 5min
  • Viegli
Antipasti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Siers Pecorino ICA
     200 g
  • Dažādas sālītas olīvas
     400 g
  • Marinēti artišoki
     200 g
  • Saulē kaltēti tomāti
     200 g
  • Šķiņķis Prošuto
     160 g
  • Pildīti pipari
     300 g
  • Kaperu ziedi
     100 g
  • Franču bagete
     1 gabali
  • Olīveļļa
      pēc garšas
  • Ķiploki
     1 daiva (-s)
  • Rozmarīns
      1-2 zariņi

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ieslēdz cepeškrāsni grila režīmā 220 grādos.
Restītes novieto augšējā plauktā.
Sagriez bageti sev tīkamās plānās šķēlītēs.
Apslaki ar eļļu un pārber ar rozmarīnu.
Nogrilē no katras puses, līdz maizītes kļūst kraukšķīgas.
Ierīvē ar ķiploku.
Sagriez vai sadrupini sieru.
Kārto antipasti, liekot visas sastāvdaļas uz liela šķīvja, dēlīša vai mazos trauciņos.
Baudi ar gardo vīnu.

Saistītās receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti