Argentīnas Hot-dogi

  • Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Mērce (čimičuri)

  • Sarkanā vīna etiķis
     2 ēdamk.
  • Halapenjo pipars
     0.5 gabali
  • Ūdens
     3 ēdamk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Oregano
     1.5 ēdamk.
  • Kūpināta paprika
     1 ēdamk.
  • Pētersīļi
      5 zariņi
  • Spināti
      5 lapiņas
  • Olīveļļa
     1 ēdamk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Salsa

  • Sīpoli sarkanie
     0.5 gabali
  • Tomāts
     1 gab.
  • Sarkana paprika
     0.5 gab.
  • Olīveļļa
     30 ml
  • Sarkanā vīna etiķis
     2 ēdamk.
  • Čili pulveris
     1 tējk.
  • Pētersīļi
     1 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Hot dogi

  • Desiņas Kabanos
     4 gabali
  • Maizītes hot-dog
     4 gabali

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mērcei – sajauc visas sastāvdaļas blenderī un blendē līdz viendabīgai masai.

Salsai – smalki sagriež visas sastāvdaļas un samaisa ar olīveļļu, etiķi, čili pulveri, pievienojot sāli un piparus pēc garšas.

Uz pannas sacep desas un krāsnī nedaudz uzkarsē maizītes.

Pasniedz maizīti, apsmērētu ar mērci, un cīsiņu, apbērtu ar salsu.

Liek cepties 180 °C 5 min.

Saistītās receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes