Arktiskā palija ar kukurūzas putru

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti
Arktiskā palija ar kukurūzas putru
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Zivs

  • Palijas filejas
     300 g
  • Kviešu milti
     1 ēdamk.
  • Joda sāls
      pēc garšas
  • Gī sviests Rimi Planet
     1 ēdamk.

Putra

  • Buljons (pēc izvēles)
     200 ml
  • Kukurūzas putraimi
     70 g
  • Piens
     50 ml
  • Sviests
     1 ēdamk.
  • Rīvēts cietais siers
     1 ēdamk.

Mērce

  • Citrons
     1 gab.
  • Joda sāls
      pēc garšas
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Garneles
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Arktiskā palija ar kukurūzas putru

Palijas filejas apkaisi ar sāli un apviļā miltos.
Sakarsē pannu un gī sviestā apcep zivs filejas, sākot cept ar ādu uz leju.
Cep 2 minūtes no katras puses.
Pierīvē turpat pannā mizu no citrona un izspied sulu.
Pielej saldo krējumu un pēc garšas pievieno vēl sāli.
Garneles pievieno brīdi pirms pasniegšanas, lai tās tikai sasilst.
Paralēli citā katlā vāri buljonu un, lēnām maisot, pievieno kukurūzas putraimus.
Kad putra sāk biezēt, pielej pienu.
Ja vēlies putru šķidrāku, pievieno vēl pienu.
Noņem putru no uguns un iemaisi rīvētu sieru un sviestu.
Pasniedz putru ar zivi un garneļu mērci.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli

3 veidu pelmeņi

15min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).