Ātrā banānmaize

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Ātrā banānmaize

Sastāvdaļas

  • Banāni
     2 gab.
  • Izkausēts sviests vai eļļa
     100 g
  • Bezpiedevu jogurts (vai kefīrs, paniņas)
     100 g
  • Ola
     1 gab.
  • Brūnais cukurs
     100 g
  • Cepamais pulveris
     0.5 tējk.
  • Kviešu milti
     300 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Vaniļas cukurs vai kanēlis
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ātri pagatavojama, mīksta un aromātiska banānmaize – lieliska izvēle brokastīm, desertam vai līdzņemšanai.

Banānus samīca viendabīgā biezenī un pievieno ar cukuru un vaniļas cukuru sakultu olu, kā arī jogurtu.

Miltos iemaisa cepamo pulveri un pievieno mīklai. Iejauc atlikušās sastāvdaļas.

Mīklu lej veidnē pēc izvēles un cep 180 grādu temperatūrā aptuveni 40 minūtes (līdz maize gatava).

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes