Auksti kūpināta laša pastēte

  • Gatavošana 5min
  • Viegli
Auksti kūpināta laša pastēte
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Auksti kūpināts lasis
     100 g
  • Krēmsiers Philadelphia
     180 g
  • Dilles
     15 g
  • Citrons
     1 gab.
  • Svaigi malti melnie pipari
     5 g
  • Mazie kaperi
     15 g
  • Franču bagete
     1 gabali

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Laša šķēlītes smalki sakapā ar nazi.
Liec traukā un pievieno krēmsieru, sakapātas dilles un piparus.
Pierīvē miziņu no viena citrona un piespied 1 tējkaroti sulas.
Sakapā kaperus un iejauc pastētē.
Pastēti pasniedz uz kraukšķīgas franču bagetes.

Līdzīgas receptes

Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Tomātu sofrito

40min • Viegli
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Krēmsiera krēms maizītēm

1h 10min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Cepta feta ar medu

35min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes