Auksti kūpināta laša pastēte

  • Gatavošana 5min
  • Viegli
Auksti kūpināta laša pastēte
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Auksti kūpināts lasis
     100 g
  • Krēmsiers Philadelphia
     180 g
  • Dilles
     15 g
  • Citrons
     1 gab.
  • Svaigi malti melnie pipari
     5 g
  • Mazie kaperi
     15 g
  • Franču bagete
     1 gabali

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Laša šķēlītes smalki sakapā ar nazi.
Liec traukā un pievieno krēmsieru, sakapātas dilles un piparus.
Pierīvē miziņu no viena citrona un piespied 1 tējkaroti sulas.
Sakapā kaperus un iejauc pastētē.
Pastēti pasniedz uz kraukšķīgas franču bagetes.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Siera standziņas

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Lasis ar brokoļiem

20min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.