Auksti kūpināta laša pastēte

  • Gatavošana 5min
  • Viegli
Auksti kūpināta laša pastēte
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Auksti kūpināts lasis
     100 g
  • Krēmsiers Philadelphia
     180 g
  • Dilles
     15 g
  • Citrons
     1 gab.
  • Svaigi malti melnie pipari
     5 g
  • Mazie kaperi
     15 g
  • Franču bagete
     1 gabali

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Laša šķēlītes smalki sakapā ar nazi.
Liec traukā un pievieno krēmsieru, sakapātas dilles un piparus.
Pierīvē miziņu no viena citrona un piespied 1 tējkaroti sulas.
Sakapā kaperus un iejauc pastētē.
Pastēti pasniedz uz kraukšķīgas franču bagetes.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Burkānlaša maizītes

40min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Krēmīgie rīsi ar sterleti

30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Lasis ar apelsīniem

45min • Vidēji grūti