Baltās zivs iesmiņi

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Baltās zivs iesmiņi
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Mencas fileja
     500 g
  • Bambusa iesmi
      4-8 gab.

Marināde

  • Gaišā sojas mērce
     20 ml
  • Olīveļļa
     20 ml
  • Sezama sēklu eļļa
     10 ml
  • Laima sula
     1 ēdamk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Ingvers
     0.5 tējk.
  • Čili pipari
     1 tējk.
  • Sezama sēklas
     1 ēdamk.
  • Cukurs
      pēc garšas
  • Koriandrs
     1 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc marinādi un liec marinēties gabalos sagrieztu mencas fileju. 

Šai marinādei derēs jebkura baltās zivs fileja. 

Marinē vismaz 10 minūtes, var arī ilgāk. 

Tad spraud zivi uz izmērcētiem iesmiņiem un grilē 2–3 minūtes no katras puses.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti

Wok ar dārzeņiem un vistu

30min • Vidēji grūti