Balto sparģeļu sacepums

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Balto sparģeļu sacepums
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Piens Rimi
     0.5 L
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Sviests
     70 g
  • Itāļu garšvielas Selection by Rimi
     1 tējk.
  • Sparģeļu milti
     1 ēdamk.
  • Baltie sparģeļi mini
     400 g
  • Siers Mozzarella (sarīvēts)
     100 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gardām ģimenes pusdienām

Gatavo balto mērci. Uzsildi pienu ar sāli. Citā katliņā izkausē sviestu, pievieno garšvielas un iemaisi.

Pievieno miltus un, ar putojamo slotiņu maisot, applaucē tos.

Lēnām pievieno siltu pienu, līdz mērce sabiezē.

Sakarsē krāsni 180 grādus karstu.

Cepamajā traukā izkārto sparģeļus, pārlej ar mērci, pārber ar sieru un cep krāsnī 15-20 minūtes, līdz sacepums gatavs. Pasniedz.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes