Balto sparģeļu sacepums

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Balto sparģeļu sacepums
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Rimi piens
     0.5 L
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Sviests
     70 g
  • Itāļu garšvielas Selection by Rimi
     1 tējk.
  • Milti
     1 ēdamk.
  • Baltie sparģeļi mini
     200 g
  • Siers Mozzarella (sarīvēts)
     100 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gardām ģimenes pusdienām

Gatavo balto mērci. Uzsildi pienu ar sāli. Citā katliņā izkausē sviestu, pievieno garšvielas un iemaisi.

Pievieno miltus un, ar putojamo slotiņu maisot, applaucē tos.

Lēnām pievieno siltu pienu, līdz mērce sabiezē.

Sakarsē krāsni 180 grādus karstu.

Cepamajā traukā izkārto sparģeļus, pārlej ar mērci, pārber ar sieru un cep krāsnī 15-20 minūtes, līdz sacepums gatavs. Pasniedz.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīts kāposts

2h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti