Balto sparģeļu sacepums

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Balto sparģeļu sacepums
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Rimi piens
     0.5 L
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Sviests
     70 g
  • Itāļu garšvielas Selection by Rimi
     1 tējk.
  • Milti
     1 ēdamk.
  • Baltie sparģeļi mini
     200 g
  • Siers Mozzarella (sarīvēts)
     100 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gardām ģimenes pusdienām

Gatavo balto mērci. Uzsildi pienu ar sāli. Citā katliņā izkausē sviestu, pievieno garšvielas un iemaisi.

Pievieno miltus un, ar putojamo slotiņu maisot, applaucē tos.

Lēnām pievieno siltu pienu, līdz mērce sabiezē.

Sakarsē krāsni 180 grādus karstu.

Cepamajā traukā izkārto sparģeļus, pārlej ar mērci, pārber ar sieru un cep krāsnī 15-20 minūtes, līdz sacepums gatavs. Pasniedz.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli

Skābeņu zupa

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaļās vafeles

30min • Vidēji grūti

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti