Belugas lēcu un ceptu sakņu salāti

  • Gatavošana 50min
  • Vidēji grūti
Belugas lēcu un ceptu sakņu salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Belugas lēcas
     200 g
  • Burkāni
     5 gab.
  • Bietes
     4 gabali
  • Sāls
      pēc garšas
  • Olīveļļa
     50 ml
  • Jaukto lapu salāti Rimi (pēc izvēles)
     100 g
  • Bazilika pesto
     2 ēdamk.
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Fetas siers Rimi Planet
     150 g
  • Citrons
     0.5 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Belugas lēcu un ceptu sakņu salāti

Novāri lēcas, kā norādīts uz iepakojuma.
Nomizo burkānus un bietes.
Sagriez mazākos gabalos un liec cepamtraukā, alej ar eļļu, pieber sāli.
Cep sakarsētā cepeškrāsnī 190 grādos 20–30 minūtes, tas atkarīgs no sagriezto sakņu gabalu lieluma.
Atdzesē un samaisi ar lēcām.
Pievieno jauktās salātu lapas un fetas sieru.
Pesto sajauc ar eļļu un citrona sulu, pārlej salātiem.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).