Belugas lēcu un ceptu sakņu salāti

  • Gatavošana 50min
  • Vidēji grūti
Belugas lēcu un ceptu sakņu salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Belugas lēcas
     200 g
  • Burkāni
     5 gab.
  • Bietes
     4 gabali
  • Sāls
      pēc garšas
  • Olīveļļa
     50 ml
  • Jaukto lapu salāti Rimi (pēc izvēles)
     100 g
  • Bazilika pesto
     2 ēdamk.
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Fetas siers Rimi Planet
     150 g
  • Citrons
     0.5 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri lēcas, kā norādīts uz iepakojuma.
Nomizo burkānus un bietes.
Sagriez mazākos gabalos un liec cepamtraukā, alej ar eļļu, pieber sāli.
Cep sakarsētā cepeškrāsnī 190 grādos 20–30 minūtes, tas atkarīgs no sagriezto sakņu gabalu lieluma.
Atdzesē un samaisi ar lēcām.
Pievieno jauktās salātu lapas un fetas sieru.
Pesto sajauc ar eļļu un citrona sulu, pārlej salātiem.

Saistītās receptes

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti

Brokoļu-ābolu salāti

20min • Viegli
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Paipalolas anšoviem

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.