Biešu un upeņu salāti ar burrata sieru

  • Gatavošana 5min
  • Viegli
Biešu un upeņu salāti ar burrata sieru
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Vārītas bietes Rimi
     200 g
  • Atlaidinātas saldētas upenes
     50 g
  • Selerijas
      1 kāts
  • Jauktās salātlapas
     1 sauja (-s)
  • Burrata siers
     1 gab.

Mērce

  • Citrons
     1 gab.
  • Olīveļļa
     20 ml
  • Medus
     0.5 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bietes sagriez mazākos gabalos.
Smalkos kubiņos sagriez seleriju kātu un pievieno bietēm.
Kārto bietes seleriju traukā, pievieno upenes, salātlapas.
Pa vidu liec burrata sieru.
Visiem salātiem pārrīvē citrona miziņu, pārkaisi sāli un piparus.
Citā traukā izspied citrona sulu, sajauc to ar medu un eļļu. Samaisi.
Pārlej mērci pāri salātiem un izbaudi.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Ābolu kūka

1h 10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Krēmīgie rīsi ar sterleti

30min • Vidēji grūti