Bietēs marinēta laša salāti ar paipalu olām un kaperiem

  • Gatavošana 2h 10min
  • Viegli
Bietēs marinēta laša salāti ar paipalu olām un kaperiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Rimi laša fileja
     250 g
  • Paipalu olas
     12 gab.
  • Rukola
     50 g
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Citroni
     2 gab.
  • Svaiga biešu sula
     100 ml
  • Olīveļļa I Love Eco
     30 ml
  • Kļavu sīrups
     60 ml
  • Kaperi
     2 ēdamk.
  • Sinepju sēklas
     10 g
  • Sāls
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Biešu sulu sajauc ar sāli un sinepju sēklām un pārlej laša filejai. Atstāj ledusskapī uz vismaz 2 stundām.

Citroniem izgriez filejas un atstāj traukā ar visu sulu.

Sagriez sīpolu, pievieno tējkaroti citrona sulas un tējkaroti kļavu sīrupa. Iemarinēto lasi nosusini uz papīra dvieļa.

Karsē biešu sulu ar 20 ml kļavu sīrupa, līdz sinepju sēklas sāk karamelizēties.

Novāri paipalu olas 2 minūtes ar čaumalu vai 1 minūti bez čaumalas.

Kārto salātus – uz rukolas liec laša šķēlītes, kaperus, paipalu olas, citrona filejas un karamelizētās sinepju sēklas.

Atlikušo citronu sulu sajauc ar kļavu sīrupu un olīveļļu un pārlej to salātiem.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).