Biezpiena klimpas ar aveņu mērci

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Biezpiena klimpas ar aveņu mērci
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Lazdonas biezpiens
     380 g
  • Pilngraudu kviešu milti
     3 ēdamk.
  • Kviešu milti
     8 ēdamk.
  • Saldētas avenes Rimi (atlaidinātas)
     400 g
  • Dzeramais ūdens
     100 ml
  • Cukurs
     3 ēdamk.
  • Svaigas piparmētras
      dekoram

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Biezpienu izmīci ar abiem miltiem.
Izrullē vairākas garas desu strēmeles un sagriez mazos spilventiņos – klimpās.
Biezpiena klimpas liec vārīties verdošā ūdenī 1–2 minūtes, līdz tās uzpeld pa virsu.
Pagatavo mērci: samal avenes ar cukuru un ūdeni.
Ja vēlies, izberz caur sietu, lai atbrīvotos no aveņu kauliņiem.
Pasniedz ēdienu ar piparmētru lapiņām.

Saistītās receptes

Burkānu mafini

30min • Vidēji grūti

Lieldienu siera kūka

1h 15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.