Biezpiena pončiki

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Biezpiena pončiki
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Biezpiens
     350 g
  • Milti
     115 g
  • Olas
     2 gab.
  • Cukurs
     100 g
  • Soda vai cepamais pulveris
     1 Tējkarotes
  • Rīvmaize panēšanai
     60 g
  • Skābais krējums
     180 g
  • Apelsīnu marmelāde
     150 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc visas sastāvdaļas, pamazām pievienojot miltus, lai to nav par daudz, – mīklai jāveidojas stingrai, lai viegli veidojas bumbiņas.

Pēc tam tās panē rīvmaizē.

Uzkarsē eļļu, liek iekšā biezpiena bumbiņas un vāra, līdz ir zeltaini brūnas.

Lieliski garšo gan siltas, gan atdzesētas. Pasniedz ar skābo krējumu vai apelsīnu džemu. 

Saistītās receptes

Ābolu burgers

25min • Viegli
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Reuben sendvičs

15min • Viegli

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Sparģeļu tartars

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sālīta makrele

24h • Viegli