Biezpiena pončiki

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Biezpiena pončiki
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Biezpiens
     350 g
  • Milti
     115 g
  • Olas
     2 gab.
  • Cukurs
     100 g
  • Soda vai cepamais pulveris
     1 tējk.
  • Rīvmaize panēšanai
     60 g
  • Skābais krējums
     180 g
  • Apelsīnu marmelāde
     150 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc visas sastāvdaļas, pamazām pievienojot miltus, lai to nav par daudz, – mīklai jāveidojas stingrai, lai viegli veidojas bumbiņas.

Pēc tam tās panē rīvmaizē.

Uzkarsē eļļu, liek iekšā biezpiena bumbiņas un vāra, līdz ir zeltaini brūnas.

Lieliski garšo gan siltas, gan atdzesētas. Pasniedz ar skābo krējumu vai apelsīnu džemu. 

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Tomātu sofrito

40min • Viegli
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Krēmsiera krēms maizītēm

1h 10min • Viegli