Bistro tunča salāti

  • Gatavošana 12min
  • Viegli
Bistro tunča salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Tuncis Selection by Rimi (ar vai bez eļļas)
     140 g
  • Bistro salātu maisījums
     150 g
  • Olas Bio Rimi
     3 gab.
  • Olīvas
     2 sauja (-s)
  • Sniega zirnīši Rimi
     75 g

Mērce

  • Grieķu jogurts
     50 g
  • Sinepes
     1 tējk.
  • Srirača mērce
     4 g
  • Ķiploku pulveris
     1 g
  • Laima sula
     5 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri olas 5 minūtes verdošā ūdenī, atdzesē un nolobi čaumalu.
Noblanšē sniega zirnīšus.
Traukos liec salātus tieši no paciņas – tie jau ir nomazgāti.
Virsū kārto uz pusēm pārgrieztas olas, mazākos gabalos sagrieztus sniega zirnīšus, tunci un olīvas.
Sajauc mērci un, viegli iecilājot, pievieno salātiem.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes