Bistro tunča salāti

  • Gatavošana 12min
  • Viegli
Bistro tunča salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Tuncis Selection by Rimi (ar vai bez eļļas)
     200 g
  • Bistro salātu maisījums
     150 g
  • Olas Bio Rimi
     3 gab.
  • Olīvas
     2 sauja (-s)
  • Sniega zirnīši Rimi
     75 g

Mērce

  • Kvalitatīva majonēze
     50 g
  • Srirača mērce
     4 g
  • Ķiploku pulveris
     1 g
  • Laima sula
     5 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri olas 5 minūtes verdošā ūdenī, atdzesē un nolobi čaumalu.
Noblanšē sniega zirnīšus.
Traukos liec salātus tieši no paciņas – tie jau ir nomazgāti.
Virsū kārto uz pusēm pārgrieztas olas, mazākos gabalos sagrieztus sniega zirnīšus, tunci un olīvas.
Sajauc mērci un, viegli iecilājot, pievieno salātiem.

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti