Brusketa un ābolu un selerijas salāti

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Brusketa un ābolu un selerijas salāti

Sastāvdaļas

  • Neliela daļēji izcepta bagete
     1 gab.
  • Olīveļļa
     2 tējk.
  • Žāvēts oregano
     1 tējk.
  • Kanzi® ābols
     1 gab.
  • Topinambūrs
     100 g
  • Majonēze
     2 tējk.
  • Pilngraudu sinepes
     1 tējk.
  • Svaigas selerijas
     5 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Brusketa un ābolu un selerijas salāti

Uzsildi krāsni līdz 180C.

Slīpi sagriez bageti plānās, apmēram ½ cm lielās šķēlēs. Liec šķēles uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepampapīru.

Uzklāj uz šķēlēm eļļu un uzkaisi oregano, piparus un sāli. Cep 10 minūtes cepeškrāsnī, līdz tās kļūst gaiši brūnas un kraukšķīgas. Ļauj tām atdzist.

Pa to laiku pagatavo selerijas salātus. Sarīvē Kanzi® ābolu, ievieto to lielā sietā un izspied pēc iespējas vairāk šķidruma. Sarīvē topinambūru un ieliec to bļodā ar sarīvēto ābolu. Piejauc majonēzi un sinepes.

Smalki sagriez seleriju un trīs ceturtdaļas iemaisi salātos. Pēc vajadzības pievieno sāli un piparus. Pārklāj brusketu ar selerijas un ābolu salātiem. Uzbirdini atlikušo seleriju.

Līdzīgas receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Brusketas

15min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).