Burkānu krēmzupa

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Burkānu krēmzupa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Krēmzupa

  • Burkāni
     5 gabali
  • Kartupeļi
     2 gabali
  • Ziedkāposts (neliels)
     1 Gabali
  • Puravs
     1 Gabali
  • Ķiploks
     4 daiva (-s)
  • Sviests
     50 g
  • Riekstu eļļa
     30 ml
  • Dārzeņu buljons
     1 L
  • Saldais krējums
     200 g

Pasniegšanai

  • Jogurts bez piedevām
      pa ēdamkarotei katrā porcijā
  • Sālītas zaļās pistācijas
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Notīri dārzeņus, sagriez mazākos gabalos un sautē katlā kopā ar sviestu un eļļu.

Kad dārzeņi ir viegli karamelizējušies, pielej buljonu un vāri, līdz burkāni ir kļuvuši mīksti, tad sablendē zupu un liec atkal sildīt, pielejot saldo krējumu.

Pasniedzot katrā porcijā pievieno smalki sagrieztas pistācijas un jogurtu.

Saistītās receptes

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Liellopa zupa ar sarkanvīnu

2h • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes