Sastāvdaļas
Krēmzupa
-
Burkāni5 gabali
-
Kartupeļi2 gabali
-
Ziedkāposts (neliels)1 Gabali
-
Puravs1 Gabali
-
Ķiploks4 daiva (-s)
-
Sviests50 g
-
Riekstu eļļa30 ml
-
Dārzeņu buljons1 L
-
Saldais krējums200 g
Pasniegšanai
-
Jogurts bez piedevāmpa ēdamkarotei katrā porcijā
-
Sālītas zaļās pistācijaspēc izvēles
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Notīri dārzeņus, sagriez mazākos gabalos un sautē katlā kopā ar sviestu un eļļu.
Kad dārzeņi ir viegli karamelizējušies, pielej buljonu un vāri, līdz burkāni ir kļuvuši mīksti, tad sablendē zupu un liec atkal sildīt, pielejot saldo krējumu.
Pasniedzot katrā porcijā pievieno smalki sagrieztas pistācijas un jogurtu.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize