Bute ar fritētiem kartupeļiem un citronu mērci

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Bute ar fritētiem kartupeļiem un citronu mērci
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Saldēti frī kartupeļi
     100 g
  • Bute, ķidāta, bez galvas
     1 gab.
  • Citrona sula
     1 tējk.
  • Kviešu milti
     1 ēdamk.
  • Eļļa
      cepšanai un fritēšanai
  • Sāls
      pēc garšas
  • Jogurts bez piedevām
     100 g
  • Kaperi
     1 tējk.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Fritē kartupeļus 180 grādos, līdz tie kļūst zeltaini brūni.

Buti apviļā miltos un cep uz ieeļļotas pannas 2-3 min no katras puses un pārkaisi ar sāli un pipariem.

Pagatavo mērci, sajaucot jogurtu ar sarīvētu ķiploku, kaperiem un citrona sulu.

Pasniedz kartupeļus un buti ar mērci un daiviņu citrona.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Jāņu mērces

5min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.